Homeopatie  Homeopatie  

homeopathie magazine HM

De Vereniging Homeopathie (voluit Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland), is een onafhankelijke consumenten belangenorganisatie. Het doel van de Vereniging Homeopathie is de erkenning van homeopathie als volwaardige vorm van geneeskunde in Nederland.

Daaraan werkt zij door meer bekendheid te geven aan de homeopathische geneeswijze en daarbij de kwaliteit van de homeopathische zorg en dienstverlening te stimuleren. Het is van groot belang dat iedereen kan beschikken over objectieve informatie over de verschillende vormen van zorg om op basis daarvan zelf te kunnen bepalen dat zijn of haar behandelplan gebaseerd wordt op reguliere- en/of complementaire kennis en kunde. Alleen het best van twee werelden is goed genoeg. Zij vindt het daarbij van groot belang dat elke patiënt met zijn arts of therapeut spreekt over zijn zorgprogramma en medicijngebruik zodat de behandelaar steeds een compleet beeld heeft van de medicatie en gezondheid van de patiënt.

Het lidmaatschap brengt u vele voordelen! Aan uitbreiding wordt continu gewerkt. U kunt er gebruik van maken via uw ledenpas. Voor een actueel overzicht kunt u terecht op de website van de Vereniging Homeopathie www.vereniginghomeopathie.nl

Vind een homeopaat bij u in de buurt
Homeopatie
Homeopathie en Wetenschap
Homeopatie