Meteen naar de inhoud
Home » Over Homeopathie » Voorbeeld tekst

Voorbeeld tekst

Hier zetten we de titel van ons artikel

Hier zetten we onze tekst.

Boven deze informatie hebben we een omslag afbeelding. Daar zetten we een plaatje voor deze pagina neer en een titel. De paginatitel wordt niet gebruikt. Die zet je via de ‘neve’ opties voor de pagina uit (titel uit). Je zet de pagina in de categorie ‘Informatie over Homeopathie’.

Dit herbruikbare block zetten we in als pagina template voor informatiepagina’s over homeopathie voor publiek. Je kunt dit herbruikbare block pas wijzigen op een pagina als je hem van ‘herbruikbaar block’ omzet naar ‘specifiek voor deze pagina’. Je voegt hem als eerste actie in in je pagina sectie en zet de marges en paddings van die pagina sectie op 0.

In dit template zijn weer andere herbruikbare blocks die je niet om hoeft te zetten. Bijvoorbeeld de ‘Vind een homeopaat banner onderaan’ en de ‘Query loop’ voor pagina’s over homeopathie.

Hieronder komt een herbruikbaar block voor een slider (de ‘nvkh-plaatjes-slider’). Dit is een standaard slider die we enigszins hebben aangepast. We hebben het lettertype van de tekst vergroot en verschoven. Die moet je ook weer pagina specifiek maken voor pagina specifieke plaatjes en uitroepen.

Van mijn faalangst verlost
Ik kan weer genieten…
Het was kantje boord…
Hier heb je dan de kop van de verdiepende tekst in bold

Dit is dan verdiepende tekst. En eventueel plaatjes die je hier kwijt wilt. of andere dingen. Je kunt meerdere van dit soort ‘accordion’ blocks toevoegen.