10 t/m 16 april 2019

 

Homeopathie bij Spijsverteringsstoornissen

 

Elk jaar wordt nationaal en internationaal de week van de homeopathie gehouden en wel in de week van de verjaardag van de grondlegger van de homeopathie Samuel Hahnemann op 10 april.

Spijsverteringsstoornissen zijn veel voorkomende klachten in onze homeopathie praktijken. Door alle klachten goed in kaart te brengen; door heel gericht te vragen naar wanneer de klachten zijn ontstaan, of er een aanleiding was, met welke symptomen de klachten gepaard gaan, komt het in de familie voor en nog veel meer vragen over de klachten,  is er met homeopathie heel veel winst te behalen. 

De meest voorkomende spijsverteringsklachten die we in onze praktijken zien, zijn o.a. 
obstipatie,  diarree,  winderigheid,  Collitis ulcerosa,  ziekte van Crohn,  buikkrampen , blindedarmontsteking , Coeliakie, voedselintoleranties, wormen, parasieten, opgeblazen buik, de Heliobacter, bloed in je ontlasting, aambeien, buikpijn bij kinderen, divertikels, poliepen, darmkanker en dan vergeten we er zeker nog een aantal… 

Lees hier onze folder over spijsverteringsstoornissen.

Voor aktiviteiten bij u in de buurt kunt u kijken op de website van de KVHN.

Wie zijn wij

De NVKH is een vereniging van professionele homeopaten. De bij de NVKH aangesloten homeopaten hebben een beroepsopleiding klassieke homeopathie gevolgd van 5 tot 6 jaar en stellen hoge kwaliteitseisen aan zichzelf. 

Contact NVKH


Nieuwstraat 33
2406 TN Alphen aan de Rijn

T: (0172) 49 95 95 
E: info@nvkh.nl