homeopathie
homeopathie

Homeopathielijn; voor al uw vragen over klassieke homeopathie.

Homeopathielijn
0900-400 20 50


Altijd al een vraag willen voorleggen aan een homeopaat? Maar durfde je de stap naar een bezoek aan een homeopaat nog niet te zetten?

Dan kun je nu naar de Homeopathielijn bellen. Hier kun je al je gezondheidsvragen voorleggen aan een gekwalificeerde homeopaat. De homeopaat kan al je vragen over homeopathie beantwoorden en kan je doorverwijzen naar een homeopaat bij jou in de buurt.

De Homeopathielijn is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 18.00 tot 22.00 uur en kost 40 eurocent per minuut.

De dienstdoende homeopaat zal en kan tijdens dit telefoongesprek geen diagnose stellen en geen middelen voorschrijven. Wel kan hij of zij algemene informatie over homeopathie geven en wat dieper ingaan op wat homeopathie voor jouw specifieke kwaal zou kunnen betekenen.

De dienstdoende homeopaat kan je eventueel doorverwijzen naar een homeopaat bij jou in de buurt. Je kunt hiervoor ook kijken bij onze homeopaten zoekfunktie.

Uiteraard ben je geheel vrij in je keuze of je dit advies al dan niet wilt opvolgen.

Vind een homeopaat!

Zoek op: plaats of postcode
Zoek op achternaam

Wie zijn wij

De NVKH is een vereniging van professionele homeopaten. De bij de NVKH aangesloten homeopaten hebben een beroepsopleiding klassieke homeopathie gevolgd van 5 tot 6 jaar en stellen hoge kwaliteitseisen aan zichzelf. 

Contact NVKH

Crown Business Center
Tolnasingel 1 - C21
2411 PV Bodegraven

T: (0172) 49 95 95 
E: info@nvkh.nl