homeopathie
homeopathie

Studentlid worden bij de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH)Studentlidmaatschap
 

Studenten aan een beroepsopleiding voor klassieke homeopathie met een door de NVKH erkend diploma kunnen zich inschrijven als studentlid. Studentleden worden op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in de vereniging met behulp van de ledenmail, hebben toegang tot de NVKH ledensite en kunnen gebruik maken van de verenigingsexpertise. Studentleden mogen de (leden)vergadering bezoeken, maar hebben geen stemrecht.

Een studentlid is niet opgenomen in het Beroepsregister NVKH en mag dus niet naar buiten treden als geregistreerd NVKH - lid. Wel kan hij/zij benoemd worden in het bestuur en in de commissies van de NVKH, met uitzondering van de kascommissie.

Indien de student na afstuderen geen registratieaanvraag indient, vervalt het lidmaatschap automatisch één jaar na diplomering. De contributie voor studentleden bedraagt € 80,- per kalenderjaar; het student-lidmaatschap loopt van januari tot januari. Studenten betalen geen registratiekosten als zij minimaal 1 jaar studentlid zijn.

Indien u studentlid wilt worden kunt u hieronder het aanvraagformulier invullen.

Aanvraag student-lidmaatschap NVKH

Inschrijving is alleen mogelijk voor studenten klassieke homeoapthie aan een NVKH-erkende opleiding.

PersoonsgegevensBeroepsopleiding klassieke homeopathie

Wie zijn wij

De NVKH is een vereniging van professionele homeopaten. De bij de NVKH aangesloten homeopaten hebben een beroepsopleiding klassieke homeopathie gevolgd van 5 tot 6 jaar en stellen hoge kwaliteitseisen aan zichzelf. 

Contact NVKH

Crown Business Center
Tolnasingel 1 - C21
2411 PV Bodegraven

T: (0172) 49 95 95 
E: info@nvkh.nl